Vastaukset kohtiin 3-6.

3: Uskoisin viestien olevan huijaus viestejä. Teksteissä oli kirjoitus virheitä sekä en usko että pankit käyttäisivät viesteissään puhekilen sanoja. Viesteihin tulisi jättää vastaamatta eikä viestin linkkejä saa avata.

4. Kuvat, viestit ja puhelin numerot olisi hyvä varmuuskopioida tietyin väliajoin sen vuoksi, jos puhelin tai tietokone hajoaa niin tärkeät tiedostot ovat varmuuskopioitu eivätkä välttämättä katoa. 

5. Tunnukset sulkeutuvat 7vrk kuluessa valmistumisesta. Tärkeät tiedostot kannattavat varmuuskopioida muistitikulle tai luoda uudet tunnukset ja kopioida sinne tärkeät asiat. 

6. Tietoturva riskejä voivat olla esim. Työkoneella epävarmoilla sivuilla käynti sillä työkoneet ovat vain työhön liittyvien asioiden hoitoon, täytyy huolehtia että salasanat ovat henkilökohtaiset sekä tarpeeksi monimutkaisia ja etteivät asiattomat pääse näkemään tunnuksia. Tietokoneelle/pöydälle ei saa jättää papereita auki joita asiaton voi nähdä. Tietokoneelle ei kannata ladata erilaisia ohjelmia. Muista tallettaa tekemäsi tuotokset aina tietyin väliajoin. Hävitä tallennus välineet esim. CD tai muistitikku siihen laadittujen erilisten ohjeiden mukaisesti.